Fröken Florist är en kreativ blomsterstudio i Särö strax utanför Götborg. Vi levererar personliga och unika blomsterarrangemang för olika projekt, både stora och små. Utöver detta brinner vi även för vår unika kursverksamhet som vi har i samarbete med Jenny Strandh där vi erbjuder inspirerande workshops.

WORKSHOPS

Vår kunskap och passion för blommor och hantverket kring blomsterbinderi vill vi gärna dela med oss av på våra workshops. Utöver det säsongsanpassade kursschemat vi har i samarbete med Jenny Strandh finns även möjlighet att boka skräddarsydda kurser för slutna sällskap. Dessa brukar vara en uppskattat aktivitet för tex möhippor eller företagsevent. Klicka här för att se vårens aktuella kurser.

Blomsterbud

Fröken florist fungerar även som blomsterbud, om än ett lite mer unikt och personligt sådant, och du är så  välkommen att höra av dig med en förfrågan. För att vi ska kunna leverera något som motsvarar dina önskemål så ber vi dig beskriva med några rader i ett mail eller på telefon vem blommorna är till och vad du vill att de ska förmedla. På så vis kan vi skräddarsy din bukett och göra den unik och mer personlig. Hör av dig på mail marika@frokenflorist.se eller ring 0705-35 34 34

Hyr fröken florist

Att hyra Fröken florist är ett mycket trevligt och konstnadseffektivt sätt att sköta din bemanning vid produktionstoppar, semesterledighet och sjukfrånvaro. Du hyr mig på timbasis och jag kan oftast rycka ut med kort varsel. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av en gästspelare!

BRöllop, begravning och Event

 Självklart hjälper vi även till med bröllop, fester, begravningar och företagsevent!