blomsterstudio & BUTIK

BlomBlom är en kreativ blomsterstudio och butik som är belägen i den vackra, gamla stadsdelen Haga - mitt i Göteborg. Blommor och workshops är vår specialitet. Vi skapar personliga buketter och blomsterarrangemang till högtider, bröllop, begravning och event.

BlomBlom erbjuder även företagsblommor och blomsterabonnemang - såväl privat som för företag.

 

WORKSHOPS

BlomBlom erbjuder innehållsrika workshops där ni kan boka en egen grupp om max 12 deltagare. Utifrån årstidernas skiftningar får ni kunnig vägledning där ni skapar två arrangemang. Allt material och en fika ingår.

Läs mer under workshops!

 

företagsblommor

Med snittblommor och blomsterdekorationer piggar du upp ditt företag  och dina kunder. Vi levererar personliga och vackra blomsterarrangemang till receptionen, entrén, planteringar och/eller födelsedagsblommor till företagets medarbetare.

Några av våra kunder är Folkets Hus, Folkuniversitetet, Handelsbanken, Kultur i Väst, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Svenssons i Lammhult, Socialdemokraterna och Ågrenska. 

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan!

 

event 

BlomBlom erbjuder en rogivande och inspirerande upplevelse för alla typer av företag och grupper.

Våra skräddarsydda workshops är väldigt uppskattade i samband med konferens, kickoff, möhippa/svensexa eller för ditt kompisgäng. Och självklart anpassar vi våra workshops efter era tankar och önskemål! 

 

 

BlomBlom Butik
Haga Nygata 35C
SE-411 22 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-701 04 08 

 

BlomBlom kontor/lager
Berghagavägen 13
SE-429 42 SÄRÖ
Telefon: +46 (0)705-34 35 35
e-mail: info@blomblom.org