Blomblom BUTIK

Fr.o.m 2 maj 2015 tar vi över Blomsterkrukan i Haga. En fantastisk liten blomsterbutik som har många år på nacken och många fina trogna kunder. Vi kommer smygstarta nu i maj och stänga för renovering en tid under sommaren. Men redan nu kan ni träffa Fröken florist i butiken och köpa blommor såklart. Välkomna!

WORKSHOPS

Vi erbjuder inspirerande och unika workshops. Klicka här för att läsa mer om våra kurser och information om höstens aktuella kursdagar.

Beställningar

Vi levererar personliga och unika blomsterarrangemang för olika projekt, både stora och små. För att vi ska kunna leverera något som motsvarar dina önskemål så ber vi dig beskriva med några rader i ett mail eller på telefon vem blommorna är till och vad du vill att de ska förmedla. På så vis kan vi skräddarsy din bukett och göra den unik och mer personlig. Hör av dig på mail info@blomblom.org eller så kan du ringa 0705-34 35 35.

BAKGRUND

Mitt namn är Marika Sjöqvist och jag som är grundare av BlomBlom, en kreativ blomsterstudio med en butik i Haga, Göteborg. Jag började mitt arbetsliv som florist i en blomsterbutik på Vasagatan för många år sedan. Butiken drevs av en av Göteborgs mest kreativa florister och drevs av en passionerad konstnärsfamilj. Efter 8 år i butiken och min utbildning på Ingvar Strandhs blomsterskola så har det konstnärliga hantverket och det personliga uttrycket blivit något som präglar allt jag gör. Efter utbildningen startade jag min personliga blomsterstudio Fröken florist. Då erbjöd jag främst workshops och levererade blomsterarrangemang till företag och event men även en del privata uppdrag. I våras köpte jag den charmiga butiken "Blomsterkrukan i Haga". Då, när Fröken florist och Hagakrukan blev ett, blev mitt namn BlomBlom.

 

 

BlomBlom Butik
Landsvägsgatan 4
413 04 Göteborg
Telefon: +46 31-701 04 08 

 

BlomBlom Kontor
Berghagavägen 13
429 42 SÄRÖ
Telefon: +46 705-34 35 35
e-mail: info@blomblom.org