BAKGRUND

BlomBlom är en kreativ blomsterstudio som ligger i Haga, Göteborg. Här kan du bla bla bla..

WORKSHOPS

Vi erbjuder inspirerande och unika workshops. Klicka här för att se vårens aktuella kurser.

BLoMBlom BUTIK

Berätta storyn om Blomsterkrukan i Haga.... Fr.o.m 2 maj 2015 tar vi över Blomsterkrukan i Haga. En fantastisk liten blomsterbutik som har många år på nacken och många fina trogna kunder. Vi kommer smygstarta nu i maj och stänga för renovering en tid under sommaren. Men redan nu kan ni träffa Fröken florist i butiken och köpa blommor såklart. Välkomna!

Blomblom på väg

Vår studio där vi håller våra kurser och tillverkar våra unika buketter och blomsterarrangemang ligger i Särö, strax utanför Göteborg. Men vi reser gärna. Både med flyg, tåg och bil. Båt är inte fel det heller. Så tveka inte ifall du inte råkar bo i närheten. Hör av dig om du vill boka en kurs eller beställa en bukett på mail eller på telefon. Alternativt fyll i formuläret längst ner på sidan.

Beställningar

Vi levererar personliga och unika blomsterarrangemang för olika projekt, både stora och små. För att vi ska kunna leverera något som motsvarar dina önskemål så ber vi dig beskriva med några rader i ett mail eller på telefon vem blommorna är till och vad du vill att de ska förmedla. På så vis kan vi skräddarsy din bukett och göra den unik och mer personlig. Hör av dig på mail marika@frokenflorist.se alt ring 0705-34 35 35

 

 

BlomBlom Butik
Landsvägsgatan 4
413 04 Göteborg
Telefon: +46 31-701 04 08 

 

BlomBlom Kontor
Berghagavägen 13
429 42 SÄRÖ
Telefon: +46 705-34 35 35
e-mail: info@blomblom.org